Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer,
Actor,
Cinematographer,
Producer
 
Born 1961 
 
 

Maksim VORONKOV

Максим ВОРОНКОВ
Maksim VORONKOV

Filmography (extracts)
 
Director
2014 - The Caucasian Prisoner 2 (Кавказская пленница 2) [fiction, 95 mn]
2012 - Iskateli priklioutcheniy (Искатели приключений) [fiction, 100 mn]
2010 - Mum's Better! (А мама лучше !) [fiction, 76 mn]
2009 - Vsya prelest lyubvi (Вся прелесть любви) [fiction]
2006 - Inspanskiy voyazh Stepanytcha (Испанский вояж Степаныча) [TV fiction, 87 mn]
2005 - Taïni voyazh Stepanucha (Тайский вояж Степаныча) [TV film, 92 mn]
2004 - Kolkhoz interteynment (Колхоз интертейнмент) [fiction, 105 mn]
 
Writer
2010 - Mum's Better! (А мама лучше !) by Maksim VORONKOV [fiction, 76 mn]
2006 - Inspanskiy voyazh Stepanytcha (Испанский вояж Степаныча) by Maksim VORONKOV [TV fiction, 87 mn]
2005 - Taïni voyazh Stepanucha (Тайский вояж Степаныча) by Maksim VORONKOV [TV film, 92 mn]
2004 - Kolkhoz interteynment (Колхоз интертейнмент) by Maksim VORONKOV [fiction, 105 mn]
 
Actor
1990 - Desyat dney bez perepiski (Десять лет без права переписки) by Vladimir NAUMOV [fiction, 103 mn]
 
Cinematographer
2010 - Mum's Better! (А мама лучше !) by Maksim VORONKOV [fiction, 76 mn]
 
Producer
2010 - Mum's Better! (А мама лучше !) by Maksim VORONKOV [fiction, 76 mn]
2006 - Inspanskiy voyazh Stepanytcha (Испанский вояж Степаныча) by Maksim VORONKOV [TV fiction, 87 mn]
2005 - Taïni voyazh Stepanucha (Тайский вояж Степаныча) by Maksim VORONKOV [TV film, 92 mn]
2004 - Kolkhoz interteynment (Колхоз интертейнмент) by Maksim VORONKOV [fiction, 105 mn]
Your remarks