Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actor
 
Born 1939 
 
 

Ivan BORTNIK

Иван Сергеевич БОРТНИК
Ivan BORTNIK

Filmography (extracts)
 
Actor
2003 - Antikiller-2 (Антикиллер-2) by Egor KONCHALOVSKY [fiction, 122 mn]
2002 - Antikiller (Антикиллер) by Egor KONCHALOVSKY [fiction, 111 mn]
1999 - Zatvornik (Затворник) by Egor KONCHALOVSKY [fiction, 90 mn]
1999 - Passion Boulevard (Страстной бульвар) by Vladimir KHOTINENKO [fiction, 108 mn]
1997 - Mama ne goruy (Мама не горюй) by Maksim PEZHEMSKY [fiction, 82 mn]
1995 - Musulmanin (Мусульманин) by Vladimir KHOTINENKO [fiction, 110 mn]
1989 - Was There Karotin? (А был ли Каротин?) by Gennadi POLOKA [fiction, 161 mn]
1987 - Zerkalo dlya geroya (Зеркало для героя) by Vladimir KHOTINENKO [fiction, 139 mn]
1981 - Kinfolk (Родня) by Nikita MIKHALKOV [fiction, 98 mn]
1977 - A declaration of Love (Объяснение в любви) by Ilya AVERBAKH [fiction, 135 mn]
1977 - Viktor Krokhin's Second Attempt (Вторая попытка Виктора Крохина) by Igor SHESHUKOV [fiction, 98 mn]
1975 - Somebody else's letters (Чужие письма) by Ilya AVERBAKH [fiction, 93 mn]
Your remarks