Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Production designer
 
Born 1939, USSR (Russia)
 
 

Valery FILIPPOV

Валерий Николаевич ФИЛИППОВ
Valeri FILIPPOV

Filmography (extracts)
 
Production designer
2000 - The Envy of Gods (Зависть богов) by Vladimir MENSHOV [fiction, 134 mn]
1998 - In a Busy Place (На бойком месте) by Aleksey SAKHAROV [fiction, 100 mn]
1995 - Shirli-myrli (Ширли-мырли) by Vladimir MENSHOV [fiction, 143 mn]
1988 - Cold Summer Of 1953 (Холодное лето пятьдесят третьего) by Aleksandr PROSHKIN [fiction, 102 mn]
1985 - A Winter Night in Gagra (Зимний вечер в Гаграх) by Karen SHAKHNAZAROV [fiction, 88 mn]
1984 - Rest Time from Saturday to Monday (Время отдыха с субботы до понедельника) by Igor TALANKIN [fiction, 90 mn]
1973 - The Land of Sannikov (Земля Санникова) by Albert MKRCHIAN , Leonid POPOV [fiction, 95 mn]
1968 - The Karamazov Brothers (Братья Карамазовы) by Kirill LAVROV , Ivan PYRIEV , Mikhail ULYANOV [fiction, 231 mn]
Your remarks