Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actress
 
Born 1984, USSR (Ukraine)
 
 

Karina REUKA

Карина РЕУКА
Karina REOUKA

Filmography (extracts)
 
Actress
2007 - Temptation (Искушение) by Sergey ASHKENAZI [fiction, 78 mn]

Other films
2005 - Студенты (Studenty) -Юля (реж.:О.Перуновская
2006 - Проклятый рай (Proklyatyy ray) -Клепа (реж.И.Коробейников)
2006 - Папенькин сынок (Papenkin synok) -Марина(реж.Р.Новикова)
2006 - И падает снег (I padaet sneg) -Ксения(реж.М.Мигунова)
2007 - Детки в клетке (Dieti v Kletke) -Жесть(реж.Е.Курицын)
2007 - Мины в фарватере (Miny v Farvatere) -Юля Круглова(реж.Н.Гейко)
2007 - Х\ф Жил был дед (Zhil Byl ded) –Анжела (реж.Б.Казаков)
2008 - Х\фТуман рассеивается(Tuman rasseivaetsya) -Арина Хромова (реж.:В.Герасимов)
2008 - Стриптиз-клуб или девушки мечты (Strip tease klub ili devushki mechty)-Инна(реж.А.Момедов)
2008 - Любовные причуды (Lyubonye prichudy) (реж.:Угличин)
Your remarks