Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer,
Producer
 
Born 1965, USSR (Russia)
 
 

Ella ARKHANGELSKAYA

Элла АРХАНГЕЛЬСКАЯ
Ella ARKHANGUELSKAIA

Filmography (extracts)
 
Director
2015 - The Cage (Клетка) [fiction, 120 mn]
2007 - Megapolis (Мегаполис) [fiction, 85 mn]
 
Writer
2007 - Megapolis (Мегаполис) by Ella ARKHANGELSKAYA [fiction, 85 mn]
 
Producer
2015 - The Cage (Клетка) by Ella ARKHANGELSKAYA [fiction, 120 mn]
2007 - Megapolis (Мегаполис) by Ella ARKHANGELSKAYA [fiction, 85 mn]

Biography
No English biography available !
 
Ella Arkhanguelskaïa est née le 3 avril 1965 à Moscou. Elle a fait ses études à la faculté d’économie du VGIK (Institut National du Cinéma).
Depuis 2000, Ella Arkhanguelskaïa est productrice à Mosfilm. Elle a réalisé de nombreux films publicitaires et clips musicaux. Megapolis est le premier long métrage qu'elle ait réalisé.


Photos and videos
 
Your remarks