Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer,
Producer
 
 
 
 

Oleg SHTROM

Олег Никитич ШТРОМ
Oleg CHTROM

Filmography (extracts)
 
Director
2009 - Desyatnyy batya (Десантный батя) [fiction, TV serial, full length film]
2008 - Dar Bozhiy (Дар Божий) [fiction, TV serial]
2007 - The Rock Climber (Скалолазка и Последний из седьмой колыбели) [fiction, 95 mn]
2007 - Vozvrashchenie Turetskogo (Возвращение Турецкого) [fiction, TV serial]
2007 - Lyubov na ostrie nozha (Любовь на острие ножа) [fiction, TV serial]
2003 - Russkie amzonki - 2 (Русские амазонки-2) [fiction, TV serial]
1994 - Bilet tuda i obratno (Билет туда и обратно) [fiction, 10 mn]
 
Writer
2008 - Dar Bozhiy (Дар Божий) by Oleg SHTROM [fiction, TV serial]
2007 - The Rock Climber (Скалолазка и Последний из седьмой колыбели) by Oleg SHTROM [fiction, 95 mn]
1994 - Bilet tuda i obratno (Билет туда и обратно) by Oleg SHTROM [fiction, 10 mn]
 
Producer
2008 - Andrey Voznesensky. Lyric (Андрей Вознесенский. Лирика) by Pyotr SHEPOTINNIK [documentary, 52 mn]

Biography
No English biography available !
 
Oleg Chtrom est ne 21 juin 1967.
Il est ancien élève de l'Université du cinéma et de la télévision de Saint-Pétersbour et des Cours Supérieurs des scénaristes et réalisateurs de Moscou. Il a écrit de nombreux scénarios, créé des émissions de télévision et réalisé des videoclips.

Родился 21 июня 1967 года.
Выпускник Санкт-Петербургского университета кино и телевидения и Высших Режиссерских курсов. Написал два десятка сценариев, создал ряд телевизионных проектов, снял десятки видеороликов и видеоклипов. За талант, мастерство и упорство был награжден Первой премией Фестиваля Современного искусства и Дипломом кинофестиваля «Золотой витязь».
Source : kino-teatr.ru

Your remarks