Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

Links

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Writer,
Actor
 
 
 
 

Sergey CHETVERTKOV

Сергей ЧЕТВЕРТКОВ
Sergueï TCHETBERTKOV

Filmography (extracts)
 
Writer
2007 - Dummy / The Pack of Money (Кукла) by Kira MURATOVA [fiction, 31 mn]
2004 - The Tuner (Настройщик) by Kira MURATOVA [fiction, 100 mn]
2001 - Minor people (Второстепенные люди) by Kira MURATOVA [fiction, 107 mn]
 
Actor
2001 - Minor people (Второстепенные люди) by Kira MURATOVA [fiction, 107 mn]
1999 - Pismo v Ameriku (Письмо в Америку) by Kira MURATOVA [fiction, 22 mn]
Your remarks