Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer,
Cinematographer
 
Born 1986, USSR (Russia)
 
 

Aleksandr KUGEL

Александр Климентович КУГЕЛЬ
Aleksandr KOUGUEL
Also : Alexander KUGEL

Filmography (extracts)
 
Director
2007 - Vitginzburg (Vitginzburg) [documentary, 25 mn]
2006 - Neostorozhnost (Неосторожность) [fiction, 13 mn]
 
Writer
2007 - Vitginzburg (Vitginzburg) by Aleksandr KUGEL [documentary, 25 mn]
2006 - Neostorozhnost (Неосторожность) by Aleksandr KUGEL [fiction, 13 mn]
 
Cinematographer
2007 - Vitginzburg (Vitginzburg) by Aleksandr KUGEL [documentary, 25 mn]

Other films
2005 - Gary, Fred & Physics, 26 min.
2005 - Полёт татуировки (polyot tatuirovki), 8 min.
2004 – Сто сорок лет в мире красок (Sto sorok let v mire krasok), 10 min.
2004 - Все на парад (Vse na parad), 5 min.
2003 - Локальное потепление (Lokalnoe poteplenie), 7 min.

Biography
No English biography available !
 
Aleksandr Kouguel est né le 22 septembre 1986 à Moscou. Il est élève du VGIK dans la classe de Sergueï Mirochnitchenko (Сергей Мирошниченко)
Il a réalisé son premier court métrage (Réchauffement local / Локальное потепление Lokalnoe poteplenie) en 2003 et en 2006, il avait déjà réalisé au moins 7 courts métrages. Imprudence (Неосторожность) est son premier long métrage.

Your remarks