Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer,
Actor
 
Born 1891, Ukraine
 
Died 1976

Vyacheslav TURZHANSKY

Вячеслав ТУРЖАНСКИЙ
Viatcheslav TOURJANSKI
Also : Victor Tourjansky

Filmography (extracts)
 
Director
1937 - Nostalghia (Ностальгия) [fiction]
1933 - Volga in Flames (Волга в огне) [fiction, 86 mn]
1924 - Ce cochon de Morin (Эта свинья Морен) [fiction, 68 mn]
1924 - Li - the Chinese (Женщина в маске) [fiction, 106 mn]
1923 - Le Chant de l’amour triomphant (Песнь торжествующей любви) [fiction, 93 mn]
1922 - Le Quinzième prélude de Chopin (Пятнадцатый прелюд Шопена) [fiction, 69 mn]
1922 - La Riposte (Ответ) [fiction, 1500 m]
 
Writer
1933 - Volga in Flames (Волга в огне) by Vyacheslav TURZHANSKY [fiction, 86 mn]
1924 - Ce cochon de Morin (Эта свинья Морен) by Vyacheslav TURZHANSKY [fiction, 68 mn]
1923 - Le Chant de l’amour triomphant (Песнь торжествующей любви) by Vyacheslav TURZHANSKY [fiction, 93 mn]
1922 - Le Quinzième prélude de Chopin (Пятнадцатый прелюд Шопена) by Vyacheslav TURZHANSKY [fiction, 69 mn]
 
Actor
1913 - Gore Sarry (Горе Сарры) by Aleksandr ARKATOV [fiction, 22 mn]
1912 - The Brothers (Братья) by Pyotr CHARDYNIN [fiction, 30 mn]
Your remarks