Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actor
 
Born 1989, USSR (Russia)
 
 

Ivan DOBRONRAVOV

Иван Федорович ДОБРОНРАВОВ
Ivan DOBRONRAVOV

Filmography (extracts)
 
Actor
2017 - Buy me (Купи меня) by Vadim PERELMAN [fiction, 107 mn]
2016 - The man from the future (Человек из будущего) by Roman ARTEMYEV [75 mn]
2015 - Moscow Mummy Montreal (Москва Мама Монреаль) by Dmitriy GAYTYAN [fiction, 27 mn]
2014 - Ekaterina (Екатерина) by Aleksandr BARANOV , Ramil SABITOV [TV serial]
2012 - Victory Day (День Победы) by Igor GRINYAKIN [fiction, 20 mn]
2011 - Mums (Мамы) by Different Directors [fiction, 103 mn]
2011 - Things Related (Связь вещей) by Maksim ZYKOV [fiction, 30 mn]
2010 - Burnt by the Sun 2: Exodus (Утомленные солнцем 2 : Предстояние) by Nikita MIKHALKOV [fiction, 180 mn]
2010 - Truce (Перемирие) by Svetlana PROSKURINA [fiction, 95 mn]
2009 - Crush : 5 Love Stories (Короткое замыкание) by Pyotr BUSLOV , Aleksey GERMAN jr. , Boris KHLEBNIKOV , Kirill SEREBRENNIKOV , Ivan VYRYPAYEV [fiction, 92 mn]
2003 - The Return (Возвращение) by Andrei ZVIAGINTSEV [fiction, 106 mn]

Awards :
Victory Day :
Jury Special Mention, Short films, Open Russian Film Festival Kinotavr, Sochi (Russia), 2012
Truce :
Best actor, Open Russian Film Festival Kinotavr, Sochi (Russia), 2010

Biography
No English biography available !
 
Né le 2 juin 1989 à Voronèje. Vit à Moscou. Son père est l'acteur Fiodor Dobronravov et son frère aîné l'acteur Victor Dobronravov.
Avant le film "Le Retour" avait deux fois interprété de petits rôles de "bon garçon" pour latélévision et, avec son père, avait joué dans la comédie de Iris Murdoch le rôle du petit pauvre et s'était produit dans un spectacle avec Inna Tchourikova et Armen Djigarkhanian.
En 2001 a terminé l'Institut de théâtre Boris Chtchoukine (classe de Nifontov)

Родился 2 июня 1989 года в Воронеже. Живет в Москве. Отец - актер Федор Добронравов. Старший брат - актёр Виктор Добронравов. До фильма "Возвращение" дважды исполнял на ТВ небольшие роли в амплуа "хорошего мальчика", а также вместе с отцом играл в комедии Айрис Мэрдок роль маленького бедняка и выходил на сцену в одном спектакле с Инной Чуриковой и Арменом Джигарханяном. В 2011 году окончил ВТУ им. Б.В.Щукина (курс Ю.Б.Нифонтова).

Your remarks