Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Writer
 
Born 1970, USSR (Russia)
 
 

Oleg MALOVICHKO

Олег Александрович МАЛОВИЧКО
Oleg MALOVITCHKO

Filmography (extracts)
 
Writer
2020 - Sputnik (Спутник) by Egor ABRAMENKO [fiction, 113 mn]
2019 - Attraction 2 (Притяжение 2) by Fyodor BONDARCHUK [fiction, full length film]
2019 - Union of Salvation (Союз Спасения) by Andrei KRAVCHUK [fiction, 136 mn]
2019 - Vtorzhenie (Вторжение) by Fyodor BONDARCHUK [fiction, 129 mn]
2017 - Attraction (Притяжение) by Fyodor BONDARCHUK [fiction, 130 mn]
2017 - Ice (Лед) by Oleg TROFIM [fiction, 118 mn]
2017 - Trotsky (mini-serial) - Season 1 (Троцкий (мини–сериал) - Сезон 1) by Aleksandr KOTT , Konstantin STATSKY [fiction, TV serial, 50 mn]
2016 - Nightwatchmen (Ночные стражи) by Emilis VELYVIS [fantasy film, 97 mn]
2015 - Ghost (Призрак) by Aleksandr VOYTINSKY [fiction, 114 mn]
2015 - The Method - Season 1 (Метод - Сезон 1) by Yuri BYKOV [fiction, TV serial, 53 mn]
2015 - Sarancha (mini-serial) (season 1) (Саранча (мини–сериал) (1 сезон)) by Egor BARANOV [fiction, TV serial, 50 mn]
2013 - Sarancha / Locust (Саранча) by Egor BARANOV [fiction, 118 mn]
2011 - The Road Side House (Дом на обочине) by Anton SIVERS [fiction, full length film]
2010 - Minors under 16 (Детям до 16) by Andrei KAVUN [fiction, 75 mn]
2010 - Six Degrees of Celebration (Елки) by Timur BEKMAMBETOV [fiction, 90 mn]
2009 - Pikap : Syom bez pravil (Пикап: Съём без правил) by Felix GERCHIKOV [fiction, 78 mn]
2008 - The Ghost (Домовой) by Karen OGANESYAN [fiction, 104 mn]
2008 - A Real Dad (Реальный папа) by Sergey BOBROV [fiction, 85 mn]
2007 - Vice (Тиски) by Valery TODOROVSKY [fiction, 126 mn]

Biography
No English biography available !
 
Né le 27 juin 1970 à Ioujno-Sakhalinsk (Sibérie orientale).
Scénariste russe.
A terminé l'université nationale de l'Oural Maxime Gorki de Ekaterinbourg.
A travaillé comme PDG de la firme "Twister" qui produit des DVD.

Родился 27 июня 1970 года в Южно-Сахалинске.
Российский сценарист.
Окончил Уральский государственный университет имени Максима Горького в Екатеринбурге.
Работал генеральным директором компании «Twister», выпускал лицензионные DVD.
https://www.kino-teatr.ru

Your remarks