Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer
 
Born 1964, Germany
 
 

Marina LUBAKOVA

Марина ЛЮБАКОВА
Marina LUBAKOVA
Also : LIOUBAKOVA

Filmography (extracts)
 
Director
2007 - Cruelty (Жестокость) [fiction, full length film]
2004 - Tiomny Mu (Темный Му) [documentary, 52 mn]
2002 - Valeri Frid (Валерий Фрид) [documentary, 39 mn]
2001 - Nadia Kozhushanaya (Надя Кожушаная) [documentary, 39 mn]
1998 - Ne vidia drug druga (Не видя друг друга) [documentary]
1996 - Nezivoy zver (Неживой зверь) [fiction, 20 mn]
1995 - Pogonia (Погоня) [documentary]
1994 - Ikonopisetz (Иконописец) [documentary]
 
Writer
2007 - Cruelty (Жестокость) by Marina LUBAKOVA [fiction, full length film]

Biography
No English biography available !
 
Marina Lubakova naît en 1964 à Potsdam, Allemagne. En 1986 elle termine ses études à l’Institut pédagogique de Volgograd, à la Faculté d’histoire et de droit soviétique. Ensuite elle entre à l’Institut de formation continue et de requalification des employés du secteur cinéma au Goskomkino, dans la classe de M. Toumanichvili. (Всероссийский институт переподготовки и повышения квалификации работников кинематографии Госкомкино /ВИППК/). Puis elle travaille comme adjointe au rédacteur en chef de la chaîne de télévision Stolitsa, et réalise des émissions sur la Première chaîne et la chaîne NTV.


Commentaries and bibliography
- Marina Liubakova : Cruelty (Zhestokost' , 2007) , Olga KLIMOVA, 2008, kinokultura.com
 
 

Photos and videos
 
Your remarks