Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actor
 
Born 1979, USSR (Russia)
 
 

Dmitriy KULICHKOV

Дмитрий КУЛИЧКОВ
Dmitri KOULITCHKOV

Filmography (extracts)
 
Actor
2018 - Acid (Кислота) by Aleksandr GORCHILIN [fiction, 98 mn]
2018 - The Factory (Завод) by Yuri BYKOV [fiction, 119 mn]
2017 - Frontier (Рубеж) by Dmitriy TYURIN [fiction, 98 mn]
2017 - The Envelope (Конверт) by Vladimir MARKOV (2) [fiction, 76 mn]
2015 - Earthly Eden (Райские кущи) by Aleksandr PROSHKIN [fiction, 105 mn]
2014 - The Fool (Дурак) by Yuri BYKOV [fiction, 116 mn]
2013 - Bite the Dust (Отдать концы) by Taisya IGUMENTSEVA [fiction, 101 mn]
2013 - The Major (Майор) by Yuri BYKOV [fiction, 94 mn]
2012 - The Convoy (Конвой) by Aleksey MIZGIRYOV [fiction, 81 mn]
2009 - Buben baraban (Бубен, барабан) by Aleksey MIZGIRYOV [fiction, 105 mn]
2007 - The Hard-Hearted (Кремень) by Aleksey MIZGIRYOV [fiction, 100 m]

Biography
No English biography available !
 
A terminé le conservatoire national Sobine de Saratov (classe de l'artiste du peuple de Russie, le professeur A. Galko) en 2001 et l'Ecole-studio du MKhAT (Théâtre d'Art de Moscou) dans la classe de E. Kamenkovitch en 2004.

Окончил Саратовскую государственную консерваторию им. Л. Собинова (мастерская народного артиста России, профессора А. Г. Галко) в 2001 году и Школу-студию МХАТ (курс Е. Каменьковича) в 2004 году.

Your remarks