Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer
 
Born 1971, USSR (Russia)
 
 

Alena ZVANTSOVA

Алена ЗВАНЦОВА
Alena ZVANTSOVA

Filmography (extracts)
 
Director
2018 - The Children (Дети) [fiction, TV serial, full length film]
2015 - Norveg (Норвег) [fiction, 17 mn]
2012 - Moskovskie sumerki (Московские сумерки) [fiction, 87 mn]
2011 - Heavenly Court (Небесный суд) [fiction, 90 mn]
 
Writer
2015 - Norveg (Норвег) by Alena ZVANTSOVA [fiction, 17 mn]
2012 - Moskovskie sumerki (Московские сумерки) by Alena ZVANTSOVA [fiction, 87 mn]
2011 - Heavenly Court (Небесный суд) by Alena ZVANTSOVA [fiction, 90 mn]
2007 - I Stay (Я остаюсь) by Karen OGANESYAN [fiction, 112 mn]
2007 - Mirage (Мираж) by Tigran KEOSAYAN [fiction, 100 mn]

Awards :
Moskovskie sumerki :
Audience Award, Competition : "Vyborg Account", Window to Europe Film Festival, Vyborg, Vyborg (Russia), 2013

Biography
No English biography available !
 
Née le 11 septembre 1971 à Tomsk.
A terminé en 2005 le département de réalisation des Cours supérieurs de réalisation et de scénario. (classe de A. Sourikova). A travaillé comme scénariste dans des séries télévisées.

Родилась 11 сентября 1971 года в Томске.
В 2005 году окончила режиссерское отделение ВКСР (мастерская А.И. Суриковой). Работала для телевидения как сценарист сериалов.
https://www.kino-teatr.ru

Your remarks