Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director
 
Born 1922, Russia
 
Died 1968

Nikita KURIKHIN

Никита Федорович КУРИХИН
Nikita KOURIKHINE

Filmography (extracts)
 
Director
1966 - Don't Forget the Lugovaya Station (Не забудь... станция Луговая) [fiction, 84 mn]
1964 - Skylark (Жаворонок) [fiction, 83 mn]
1960 - Most pereiyti nelzya (Мост перейти нельзя) [fiction, 90 mn]
1958 - The Last Inch (Последний дюйм) [fiction, 89 mn]
1956 - Tovarishch ukhodit v more (Товарищ уходит в море) [documentary, 40 mn]
Your remarks