Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer,
Actress
 
Born 1980, USSR (Russia)
 
 

Anna ARTAMONOVA

Анна АРТАМОНОВА
Anna ARTAMONOVA

Filmography (extracts)
 
Director
2012 - Pervoklashki (Первоклашки) [fiction, 84 mn]
2009 - Besame mucho (Besame mucho) [fiction, 12 mn]
2008 - Pestinya i Yakov (Пестинья и Яков) [fiction, 13 mn]
 
Writer
2009 - Besame mucho (Besame mucho) by Anna ARTAMONOVA [fiction, 12 mn]
2008 - Pestinya i Yakov (Пестинья и Яков) by Anna ARTAMONOVA [fiction, 13 mn]
 
Actress
2006 - Liubovniki (Любовники) by Marina MIGUNOVA [fiction, 96 mn]

Biography
No English biography available !
 
Родилась 1 июня 1980 года в Горьком. В 2005 году окончила актерский факультет ВГИКа (мастерская В.А. Грамматикова), в 2009-м – режиссерский факультет (мастерская В.И. Хотиненко, В.А. Фенченко). Как актриса работала в Московском театре «Et Cetera», снималась в кино в эпизодических ролях.
«Первоклашки» – полнометражный режиссерский дебют.

Your remarks