Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actor
 
Born 1886 
 
Died 1965

Porfiri PODOBED

Порфирий Артемьевич ПОДОБЕД
Porfiri PODOBED

Filmography (extracts)
 
Actor
1932 - Gorizont (Горизонт) by Lev KULESHOV [fiction, 103 mn]
1930 - The Breakthrough (Прорыв) by Lev KULESHOV [fiction, 11 mn]
1929 - The Living Corpse (Живой труп) by Fyodor OZEP [fiction, 82 mn]
1927 - Zemlya v plenu (Земля в плену) by Fyodor OZEP [fiction, 76 mn]
1926 - By the Law (По закону) by Lev KULESHOV [fiction, 61 mn]
1925 - The Death Ray (Луч смерти) by Lev KULESHOV [fiction, 105 mn]
1924 - Mr. West s Extraordinary Adventures in the Bolsheviks Land (Необычайные приключения мистера Веста в стране большевиков) by Lev KULESHOV [fiction, 95 mn]
Your remarks