Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

Links

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Cinematographer
 
Born 1964 
 
 

Valery REVICH

Валерий Валериевич РЕВИЧ
Valeri REVITCH

Filmography (extracts)
 
Cinematographer
2018 - His Life (Чужая жизнь) by Viktor TATARSKY [fiction, 80 mn]
2009 - I Believe (Верую) by Lidia BOBROVA [fiction, 93 mn]
2003 - Granny / Babusia (Бабуся) by Lidia BOBROVA [fiction, 97 mn]
2003 - Poor Poor Pavel (Бедный бедный Павел) by Vitali MELNIKOV [fiction, 100 mn]
2000 - Granitsa. Tayezhnyy roman (Граница. Таежный роман) by Aleksandr MITTA [fiction, 52 mn]
1998 - Of Freaks And Men (Про уродов и людей) by Aleksey BALABANOV [fiction, 93 mn]
1997 - In that Country (В той стране) by Lidia BOBROVA [fiction, 88 mn]
1993 - Opyty o grazhdanskoy voyne (Опыты о гражданской войне) by Pyotr SOLDATENKOV [documentary, 65 mn]
Your remarks