Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer,
Actor
 
Born 1938, USSR (Russia)
 
 

Vsevolod SHILOVSKY

Всеволод Николаевич ШИЛОВСКИЙ
Vsevolod CHILOVSKI

Filmography (extracts)
 
Director
2004 - Zvezdy na utrennem (Звезды на утреннем небе)
2003 - Ne bse koshki sery (Не все кошки серы) [fiction, 93 mn]
1993 - Prigovor (Приговор) [fiction]
1991 - Bluzhdayushchie zvezdy (Блуждающие звезды)
1991 - Liniya smerti (Линия смерти)
1986 - Million in the Wedding Basket (Миллион в брачной корзине) [fiction, 94 mn]
 
Writer
1986 - Million in the Wedding Basket (Миллион в брачной корзине) by Vsevolod SHILOVSKY [fiction, 94 mn]
 
Actor
2010 - There once lived a simple woman (Жила-была одна баба) by Andrei SMIRNOV [fiction]
2010 - Banshchik prezidenta, ili Pasechniki Vselennoy (Банщик президента, или Пасечники Вселенной) by Vladimir POTAPOV [fiction, 88 mn]
2010 - Bortsu ne bolno (Борцу не больно) by Nurbek EGEN [fiction, 74 mn]
2006 - Life By Surprise (Жизнь впраслох) by Aleksandr BRUNKOVSKY [fiction, full length film]
2005 - Pops (Попса) by Yelena NIKOLAEVA [fiction, 109 mn]
1983 - War-Time Romance (Военно-полевой роман) by Pyotr TODOROVSKY [fiction, 92 mn]
1983 - Speed (Скорость) by Dmitriy SVETOZAROV [fiction, 93 mn]
1982 - In Love on his own Initiative (Влюблен по собственному желанию) by Sergey MIKAELIAN [fiction, 89 mn]
1981 - Valentina (Валентина) by Gleb PANFILOV [fiction, 99 mn]
1981 - The Beloved Woman of Mechanic Gavrilov (Любимая женщина механика Гаврилова) by Pyotr TODOROVSKY [fiction, 79 mn]

Awards :
Artiste du peuple de Russie

Biography
No English biography available !
 
Vsevolod Chilovski est né le 3 juin 1938 à Moscou. Il est diplômé de l’Ecole du MXAT (Théâtre académique et artistique de Moscou). Puis il travaille dans ce théâtre comme acteur et comme metteur en scène. Il a dirigé la première série télévisée : Jour après jour (День за днем) (1972). Il a joué dans plus de 150 films parmi lesquels (La Voix, La Vitesse, Romance du font, Interfille, La Vie de Klim Samguine,...)

Your remarks