Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Sound designer,
Producer
 
Born 1945, USSR (Russia)
 
 

Vladimir PERSOV

Владимир Маркович ПЕРСОВ
Vladimir PERSOV

Filmography (extracts)
 
Sound designer
2015 - Arventur (Арвентур) by Irina EVTEYEVA [fiction, 80 mn]
2015 - Land of Udehe (Страна Удэхэ) by Ivan GOLOVNYOV [documentary, 26 mn]
2014 - Goodbye Mom (До свидания мама) by Svetlana PROSKURINA [fiction, 97 mn]
2010 - Truce (Перемирие) by Svetlana PROSKURINA [fiction, 95 mn]
2007 - Alexandra (Александра) by Alexandre SOKUROV [fiction, 90 mn]
2007 - Best of Times (Лучшее время года) by Svetlana PROSKURINA [fiction, 93 mn]
2006 - Spinning inside the Ring Road (Кружение в пределах кольцевой) by Ramil SALAKHUTDINOV [fiction, 112 mn]
2006 - Elegy of Life: Rostropovich, Vishnevskaya (Элегия жизни. Ростропович. Вишневская) by Alexandre SOKUROV [documentary, 100 mn]
2005 - Polumgla (Полумгла) by Artiom ANTONOV [fiction, 100 mn]
2002 - Russian Ark (Русский ковчег) by Alexandre SOKUROV [fiction, 99 mn]
1997 - Mother and Son (Мать и сын) by Alexandre SOKUROV [fiction, 73 mn]
1996 - Hubert Robert. A Fortunate Life (Робер. Счастливая жизнь) by Alexandre SOKUROV [documentary, 26 mn]
1994 - The Secret of Wine-Making (Секрет виноделия) by Andrei CHERNYKH [fiction, 67 mn]
1993 - Quiet Pages (Тихие страницы) by Alexandre SOKUROV [fiction, 80 mn]
1992 - Stone (Камень) by Alexandre SOKUROV [fiction, 84 mn]
1992 - Mirror Reflection (Отражение в зеркале) by Svetlana PROSKURINA [fiction, 80 mn]
1992 - The Elegy from Russia (Элегия из России) by Alexandre SOKUROV [documentary, 68 mn]
1991 - Austrian field (Австрийское поле) by Andrei CHERNYKH [fiction, 89 mn]
1991 - An Example of Intonation (Пример интонации) by Alexandre SOKUROV [documentary, 48 mn]
1990 - Circle Two (Круг второй) by Alexandre SOKUROV [fiction, 93 mn]
1990 - To the Events in Transcaucasia (К событиям в Закавказье) by Alexandre SOKUROV [documentary, 10 mn]
1990 - Petersburg Elegy (Петербурская элегия) by Alexandre SOKUROV [documentary, 38 mn]
1990 - A Simple Elegy (Простая элегия) by Alexandre SOKUROV [documentary, 20 mn]
1989 - A Casual Waltz (Случайный вальс) by Svetlana PROSKURINA [fiction, 96 mn]
1989 - Save and Protect (Спаси и сохрани) by Alexandre SOKUROV [fiction, 168 mn]
1989 - Knights of Heaven (Рыцари поднебесья) by Yevgeni YUFIT [fiction, 22 mn]
1989 - Soviet Elegy (Советская элегия) by Alexandre SOKUROV [documentary, 37 mn]
1988 - The Days of Eclipse (Дни затмения) by Alexandre SOKUROV [fiction, 133 mn]
1988 - Moscow Elegy (Московская элегия) by Alexandre SOKUROV [documentary, 88 mn]
1986 - Empire (Ампир) by Alexandre SOKUROV [fiction, 35 mn]
1983 - Painful Indifference (Скорбное бесчувствие) by Alexandre SOKUROV [fiction, 110 mn]
1979 - Sonata for Hitler (Соната для Гитлера) by Alexandre SOKUROV [documentary, 11 mn]
1978 - The Lonely Voice of Man (Одинокий голос человека) by Alexandre SOKUROV [fiction, 87 mn]
 
Producer
2000 - Taurus (Телец) by Alexandre SOKUROV [fiction, 101 mn]

Awards :
Artiste émérite de Russie (1997)
Goodbye Mom :
Best music, Open Russian Film Festival Kinotavr, Sochi (Russia), 2014
Your remarks