Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actor
 
Born 1880, Russia
 
Died 1942

Mikhail KLIMOV

Михаил Михайлович КЛИМОВ
Mikhaïl KLIMOV

Filmography (extracts)
 
Actor
1937 - Treasure Island (Остров сокровищ) by Vladimir WAINSTOCK [fiction, 93 mn]
1936 - The Dowerless Bride (Бесприданница) by Yakov PROTAZANOV [fiction, 85 mn]
1936 - About Oddities of Love (О странностях любви) by Yakov PROTAZANOV [fiction, 70 mn]
1934 - Marionetki (Марионетки)
1933 - Rvanye Bashmaki (Рваные башмаки) by Margarita BARSKAIA [fiction, 88 mn]
1930 - Prazdnik sviatovo Iorguena (Праздник святого Йоргена) by Yakov PROTAZANOV [fiction, 83 mn]
1927 - Man From The Restaurant (Человек из ресторана) by Yakov PROTAZANOV [fiction, 62 mn]
1926 - Protses o triokh milionakh (Процесс о трех миллионах) by Yakov PROTAZANOV [fiction, 66 mn]
Your remarks