Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

Links

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Cinematographer
 
Born 1961, USSR (Russia)
 
 

Valery MYULGAUT

Валерий МЮЛЬГАУТ
Valeri MIOULGAUT

Filmography (extracts)
 
Cinematographer
2016 - Temptation (Искушение) by Aleksandr TYUTRYUMOV [fiction, 80 mn]
2015 - Arventur (Арвентур) by Irina EVTEYEVA [fiction, 80 mn]
2007 - The Actress (Артистка) by Stanislav GOVORUKHIN [fiction, 95 mn]
2006 - Ruskie dengi (Русские деньги) by Igor MASLENNIKOV [fiction, 110 mn]
2005 - Master i Margarita (Мастер и Маргарита) by Vladimir BORTKO [TV serial]
2004 - Imeniny (Именины) by Andrei CHERNYKH , Valery NAUMOV [fiction, 76 mn]
2003 - Timur i ego kommandos (Тимур и его коммандос) by Igor MASLENNIKOV [fiction, 114 mn]
1994 - Act (Акт) by Aleksandr ROGOZHKIN [fiction, 86 mn]
1994 - French Waltz (Французский вальс) by Sergey MIKAELIAN [fiction, 93 mn]
1993 - Angels in Heavens (Ангелы в раю) by Yevgeni LUNGIN [fiction, 122 mn]
1992 - Chekist / Emergency Committee Agent (Чекист) by Aleksandr ROGOZHKIN [fiction, 90 mn]
1989 - The Initiated (Посвященный) by Oleg TEPTSOV [fiction, 127 mn]
1987 - Change of Fortune (Перемена участи) by Kira MURATOVA [fiction, 109 mn]
1984 - Tale Of a Smart Fellow Or Running on the Spot (Прохиндиада, или бег на месте) by Viktor TREGUBOVICH [fiction, 89 mn]
Your remarks