Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer,
Production designer
 
Born 1938 
 
 

Boris BLANK

Борис Лейбович БЛАНК
Boris BLANK

Filmography (extracts)
 
Director
2006 - Grekh (Грех) [fiction, full length film]
2003 - Smert Tairova (Смерть Таирова) [fiction, 100 mn]
1996 - Kariera Arturo Ui. Novaya versia (Карьера Артуро Уи. Новая версия) [fiction, 102 mn]
 
Writer
2006 - Grekh (Грех) by Boris BLANK [fiction, full length film]
2003 - Smert Tairova (Смерть Таирова) by Boris BLANK [fiction, 100 mn]
 
Production designer
2010 - Oko za oko (Око за око) by Gennadi POLOKA [fiction, full length film]
2006 - Grekh (Грех) by Boris BLANK [fiction, full length film]
2004 - Forest Guard (Егерь) by Aleksandr TSATSUEV [fiction, 86 mn]
2004 - Cherdachnaya istoria (Чердачная история) by Galina YEVTUSHENKO [fiction, 100 mn]
2003 - Smert Tairova (Смерть Таирова) by Boris BLANK [fiction, 100 mn]
1996 - Kariera Arturo Ui. Novaya versia (Карьера Артуро Уи. Новая версия) by Boris BLANK [fiction, 102 mn]
1989 - Mir vam, Sholom! (Мир вам, Шолом!) by Vladimir DVINSKY [documentary, 90 mn]
1989 - Mother of Jesus (Мать Иисуса) by Konstantin KHUDIAKOV [documentary, 91 mn]
1987 - Sunless World (Без солнца) by Yuli KARASIK [fiction, 107 mn]
1984 - Success (Успех) by Konstantin KHUDIAKOV [fiction, 93 mn]
1983 - Anna Pavlova (Анна Павлова) by Emile LOTEANU [TV serial, 155 mn]
1978 - A Hunting Accident (Мой ласковый и нежный зверь) by Emile LOTEANU [fiction, 109 mn]
1976 - The Prank (Розыгрыш) by Vladimir MENSHOV [fiction, 96 mn]
1970 - The Sea-Gull (Чайка) by Yuli KARASIK [fiction, 100 mn]
1969 - Shine On, My Star (Гори гори, моя звезда) by Aleksandr MITTA [fiction, 94 mn]
1968 - The Sixth of July (Шестое июля) by Yuli KARASIK [fiction, 112 mn]
1965 - Adventure of a Dentist (Похождения зубного врача) by Elem KLIMOV [fiction, 82 mn]
1964 - Welcome, or No Admittance (Добро пожаловать или Посторонним вход воспрещен) by Elem KLIMOV [fiction, 74 mn]

Awards :
Kariera Arturo Ui. Novaya versia :
Best Set Decoration, "NIKA" Prizes, Moscow (Russia), 1996
Your remarks