Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Cinematographer
 
 
 
 

Aleksandr LEVITSKY

Александр ЛЕВИЦКИЙ
Aleksandr LEVITSKI

Filmography (extracts)
 
Cinematographer
1925 - The Death Ray (Луч смерти) by Lev KULESHOV [fiction, 105 mn]
1925 - The Cross and the Gun (Крест и маузер) by Vladimir GARDIN [fiction, 75 mn]
1925 - Kinopravda 21 (Киноправда 21) by Dziga VERTOV [documentary, 29 mn]
1924 - Kinopravda 20 (Киноправда 20) by Dziga VERTOV [documentary, 17 mn]
1914 - Anna Karenina (Анна Каренина) by Vladimir GARDIN [fiction, 2700 m]
1914 - The Kreutzer Sonata (Крейцерова Соната) by Vladimir GARDIN [fiction, 30 mn]
1913 - One plays, the other pays (Один насладился, другой расплатился) by Yakov PROTAZANOV [fiction, 400 m]
Your remarks