Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Producer
 
Born 1965 
 
 

Aleksandr KRYLOV

Александр Валерьевич КРЫЛОВ
Aleksandr KRYLOV

Filmography (extracts)
 
Producer
2007 - Father (Отец) by Ivan SOLOVOV [fiction, 82 mn]
2004 - Slova i muzika (Слова и музыка) by Ivan SOLOVOV [fiction, 110 mn]
2003 - Zheleznodorozhnyy roman-s (Железнодорожный роман-с)
2002 - Moya granitsa (Моя граница)
2001 - Lavina (Лавина) by Ivan SOLOVOV [fiction, 116 mn]
1999 - Svyatoy i greshnyy (Святой и грешный)
1991 - Karavan smerti (Караван смерти)
Your remarks