Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer
 
Born 1945, USSR (Russia)
 
 

Arkadi KRASILSHCHIKOV

Аркадий Львович КРАСИЛЬЩИКОВ
Arkadi KRASSILCHTCHIKOV

Filmography (extracts)
 
Director
1995 - Intervyu s Gitlerom (Интервью с Гитлером) [fiction, 8 mn]
1992 - Mournful Paradise (Печальный рай) [fiction, 80 mn]
1992 - Na poroge (На пороге) [documentary]
1991 - Cuckold (Рогоносец) [fiction, 85 mn]
 
Writer
2007 - The Guide-Dog (Поводырь) by Aleksandr KHVAN [fiction, full length film]
2006 - Prosto povezlo (Просто повезло) by Andrei ANKUDINOV [fiction, 109 mn]
2006 - Travelling with pets (Путешествие с домашними животными) by Vera STOROZHEVA [fiction, 97 mn]
1995 - Intervyu s Gitlerom (Интервью с Гитлером) by Arkadi KRASILSHCHIKOV [fiction, 8 mn]
1992 - Mournful Paradise (Печальный рай) by Arkadi KRASILSHCHIKOV [fiction, 80 mn]
1992 - My edem v Ameriku (Мы едем в Америку) by Yefim GRIBOV [fiction, 123 mn]
1992 - Na poroge (На пороге) by Arkadi KRASILSHCHIKOV [documentary]
1991 - Cuckold (Рогоносец) by Arkadi KRASILSHCHIKOV [fiction, 85 mn]
1985 - For a Few Lines (Ради нескольких строчек) by Aleksandr ROGOZHKIN [fiction, 77 mn]
1982 - Seans odnovremennoy igry (Сеанс одновременной игры) by Aleksey LEBEDEV [TV film, 68 mn]
1979 - Frak dlya shalopaya (Фрак для шалопая) by Eldor URAZBAEV [fiction, 69 mn]
1974 - Vtoroe dykhanie (Второе дыхание) by Isaac SHMARUK [documentary]

Biography
No English biography available !
 
Родился в Ленинграде. Учился в Политехническом институте. Окончил сценарный ф-т ВГИКа (1969, мастерская И. Маневича).

Your remarks