Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer,
Actor,
Cinematographer,
Production designer,
Compositor,
Producer
 
Born 1965, USSR
 
 

Sergey TKACHOV

Сергей Николаевич ТКАЧЁВ
Sergueï TKATCHOV

Filmography (extracts)
 
Director
2012 - Prazdnik vzaperti (Праздник взаперти) [fiction]
2011 - Skorpion na ladoni (Скорпион на ладони) [fiction, 87 mn]
2010 - Dream N°5 (Сон №5) [fiction, 80 mn]
2009 - The Narrow Gates (Тесные врата) [fiction, 78 mn]
2009 - Morning (Утро) [fiction, 77 mn]
2004 - Masha (Маша) [fiction, 87 mn]
2002 - Shchit Minervy (Щит Минервы)
1999 - Kolobok (Колобок)
1999 - Khod Ferzyom (Ход Ферзём)
1999 - Khudoznik (Художник)
1996 - Okhotnik i tigr (Охотник и тигр)
1995 - Kolya+Tonya+Ira (Коля+Тоня+Ира)
 
Writer
2012 - Prazdnik vzaperti (Праздник взаперти) by Sergey TKACHOV [fiction]
2011 - Skorpion na ladoni (Скорпион на ладони) by Sergey TKACHOV [fiction, 87 mn]
2010 - Dream N°5 (Сон №5) by Sergey TKACHOV [fiction, 80 mn]
2009 - The Narrow Gates (Тесные врата) by Sergey TKACHOV [fiction, 78 mn]
2009 - Morning (Утро) by Sergey TKACHOV [fiction, 77 mn]
2004 - Masha (Маша) by Sergey TKACHOV [fiction, 87 mn]
 
Actor
2010 - Dream N°5 (Сон №5) by Sergey TKACHOV [fiction, 80 mn]
 
Cinematographer
2010 - Dream N°5 (Сон №5) by Sergey TKACHOV [fiction, 80 mn]
2009 - The Narrow Gates (Тесные врата) by Sergey TKACHOV [fiction, 78 mn]
2009 - Morning (Утро) by Sergey TKACHOV [fiction, 77 mn]
2004 - Masha (Маша) by Sergey TKACHOV [fiction, 87 mn]
 
Production designer
2010 - Dream N°5 (Сон №5) by Sergey TKACHOV [fiction, 80 mn]
2009 - The Narrow Gates (Тесные врата) by Sergey TKACHOV [fiction, 78 mn]
 
Compositor
2011 - Skorpion na ladoni (Скорпион на ладони) by Sergey TKACHOV [fiction, 87 mn]
2009 - The Narrow Gates (Тесные врата) by Sergey TKACHOV [fiction, 78 mn]
 
Producer
2011 - Skorpion na ladoni (Скорпион на ладони) by Sergey TKACHOV [fiction, 87 mn]
2010 - Dream N°5 (Сон №5) by Sergey TKACHOV [fiction, 80 mn]
2009 - The Narrow Gates (Тесные врата) by Sergey TKACHOV [fiction, 78 mn]
2009 - Morning (Утро) by Sergey TKACHOV [fiction, 77 mn]
2004 - Masha (Маша) by Sergey TKACHOV [fiction, 87 mn]

Biography
No English biography available !
 
Sergueï Tkatchov est né le 2 avril 1965. Après avoir terminé ses études à l'Académie Russe du Théâtre, il met en scène une pièce qu'il a écrite : La Veuve de l'illusionniste. La première eut lieu aux Pays-Bas à Utrecht. Parallèlement au théâtre Sergueï Tkatchov s'intéresse au cinéma et écrit plusieurs scénarios. En collaboration avec Arte et Canal plus en France il réalise, en 1996, son premier long métrage Kolia + Tonia + Ira et, en 1999, Le Chasseur et le tigre (producteur Angelo Pastore).


Commentaries and bibliography
- Sergei Tkachev : Morning (Utro, 2009) , Sasha RAZOR, 2010, kinokultura.com
 
 
Your remarks