Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actor,
Producer
 
Born 1958 
 
 

Sergey ZERNOV

Сергей Анатольевич ЗЕРНОВ
Sergueï ZERNOV

Filmography (extracts)
 
Actor
1994 - Zheleznyy zanaves (Железный занавес) by Savva KULISH [fiction, 241 mn]
 
Producer
2019 - The foundling (Подкидыш) by Sergey_5 VASILYEV [fiction, full length film]
2019 - I am free (Я свободен) by Ilya SEVEROV [fiction, 88 mn]
2018 - Dead Swallows (Мертвые ласточки) by Natalia PERSHINA [fiction, 93 mn]
2018 - Their Own Republic (Своя республика) by Alena POLUNINA [documentary, 70 mn]
2018 - The Anchorite (Отшельник) by Artiom MOSKALEV [documentary, 67 mn]
2018 - Belka i Strelka : Tayny kosmosa (Белка и Стрелка: Тайны космоса) by Andrei RUBETSKOY [animation, TV serial]
2018 - Propavshyie veschi (serial "Belka i Strelka. Tayny Kosmosa") (Пропавшие вещи (сериал «Белка и Стрелка. Тайны Космоса»)) by Andrei RUBETSKOY [animation, TV serial, 6 mn]
2017 - Three sisters (Три сестры) by Yuri GRYMOV [fiction, full length film]
2017 - The Impasse (Тупик) by Anton SAZONOV [fiction, 13 mn]
2017 - Detki naprokat (Детки напрокат) by Tatyana KAPITAN [fiction, 86 mn]
2017 - To sing (Петь) by Olga KOROTKAYA / SAZANOVA [documentary, 53 mn]
2017 - VovaNina (ВоваНина) by Natalia_2 NAZAROVA [documentary, 70 mn]
2017 - Comrade Fallen From The Sky (Товарищ со звезд) by Andrei_2 SOKOLOV [animation, 16 mn]
2016 - The Lake Vostok. At the mountain of madness (Озеро Восток. Хребет безумия) by Yekaterina EREMENKO [documentary, 90 mn]
2016 - A writer about a writer. Prilepin and Leonov (Писатель о писателе. Прилепин и Леонов) by Svetlana CHERNIKOVA [documentary, 28 mn]
2015 - Salvation (Спасение) by Ivan VYRYPAYEV [fiction, 94 mn]
2015 - The Tragedy at Rodgers bay (Трагедия в бухте Роджерс) by Philip ABRYUTIN [93 mn]
2013 - Belka i strelka : lunnye prikliuchenia (Белка и Стрелка: Лунные приключения) by Inna EVLANNIKOVA , Aleksandr KHRAMTSOV , Vadim SOTSKOV [animation, 90 mn]
2012 - The Daughter (Дочь) by Aleksandr KASATKIN , Natalia NAZAROVA [fiction, 110 mn]
2012 - If It Were Not For Kolya Shatrov (Если бы не Коля Шатров) by Natalia_2 NAZAROVA [documentary, 44 mn]
2011 - Sakura Jam (Варенье из сакуры) by Yulia AUG [fiction, 85 mn]
2009 - Troubllemaker, or Love Letters (Скандалист, или Письма о любви) by Aleksandr_3 SMIRNOV [documentary, 26 mn]
2009 - Belka and Strelka. Star Dogs (Белка и Стрелка. Звёздные собаки) by Inna EVLANNIKOVA , Svyatoslav USHAKOV [animation, 85 mn]
2008 - Open air (Открытое пространство) by Denis NEIMAND [fiction, 80 mn]
2008 - Toy Angel (Ангелочек) by Zalina BIDEYEVA [animation, 13 mn]
2008 - Neobyknovennye priklyucheniya Karika i Vali (Необыкновенные приключения Карика и Вали) by Aleksandr LYUTKEVICH [animation, 52 mn]
2007 - About Big Mouse (Про Мыху) by Konstantin AREFYEV [animation, 13 mn]
2007 - Two Italians (Два итальянца) by Svyatoslav USHAKOV [animation, 10 mn]
2006 - The Fisherman and His Soul (Рыбак и его душа) by Vladislav BAIRAMGULOV [animation, 10 mn]
2005 - Greenhouse Effect (Парниковый эффект) by Valery AKHADOV [fiction, 93 mn]
2005 - Rysak (Рысак) by Leonid BOCHKOV [fiction, 87 mn]
2004 - Povelitel efira (Повелитель эфира) by Yekaterina KALININA [fiction, 83 mn]
2004 - Neznayka and Barrabass (Незнайка и Баррабасс) by Vladimir GAGURIN , Svetlana GROSU [animation, 80 mn]
2004 - Orange Jam (Варенье из апельсинов) by Inga KORZHNEVA [animation, 7 mn]
2000 - Granitsa. Tayezhnyy roman (Граница. Таежный роман) by Aleksandr MITTA [fiction, 52 mn]
1999 - The Socks of the Big City (Носки большого города) by Andrei USHAKOV [animation, 13 mn]
1997 - Dunno on the Moon (Незнайка на Луне) by Yuri BUTYRIN , Andrei IGNATENKO , Aleksandr LYUTKEVICH [animation, 151 mn]

Biography
No English biography available !
 
Né en le 20 octobre 1958 à Moscou. En 1983 il a terminé sa formation d’acteur à l’Ecole Chtchoukine. Entre 1983 et 1991, il a travaillé dans la troupe du Théâtre Pouchkine et ensuite de celle du Théâtre d'Art (MKHAT) à Moscou. En 1991 après avoir suivi les cours organisés dans le cadre de « l’Initiative cinématographique russo-américaine » (ASK) il obtient le diplôme de producteur. En 1992, il a créé avec Aleksej Guskov une société de production "F. А. F. Entertainment" avec laquelle il a produit plusieurs long-métrages et séries TV. Entre 2000 et 2003 il travaille dans le Département du Soutien au cinéma au Ministère de la Culture. A partir de 2003, il est directeur du Studio du Film scientifique. En juillet 2008 il devient directeur du Département Cinéma au Ministère de la Culture. Producteur de plus de 50 longs et courts métrages.

Продюсер Кандидат экономических наук Член Союза кинематографистов РФ Член Гильдии продюсеров РФ Член Национальной Академии кинематографических искусств и наук России «Золотой Орел» В 1983 году окончил Театральное училище им. Б.В.Щукина, в 1991 году – Курсы продюсеров при общественной организации «Американо-советская киноинициатива» (АСК). 1993-1996 – генеральный директор компании «ФРИСТ». 1996-2000 – генеральный директор компании «Ф.А.Ф. Интертейнмент». 2000-2003 – заместитель руководителя – начальник отдела экспертиз и поддержки производства национальных фильмов департамента государственной поддержки кинематографии Минкультуры России. 2003 – директор ФГУП «Творческо-производственное объединение «Центральная студия научно-популярных фильмов «Центрнаучфильм». С 15 апреля 2004 года генеральный директор ОАО Киностудия «Центр национального фильма». С 2008 года - Директор департамента кинематографии министерства культуры РФБ

Your remarks