Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Sound designer
 
Born 1942, USSR (Russia)
 
 

Leonid GAVRICHENKO

Леонид Васильевич ГАВРИЧЕНКО
Leonid GAVRITCHENKO

Filmography (extracts)
 
Sound designer
2010 - Little tragedies (Маленькие трагедии) by Irina EVTEYEVA [animation, 40 mn]
2006 - Ugly Swans (Гадкие лебеди) by Konstantin LOPUSHANSKY [fiction, 105 mn]
2004 - Demon (Демон) by Irina EVTEYEVA [animation, 11 mn]
2003 - Petersburg (Петербург) by Irina EVTEYEVA [animation, 52 mn]
2002 - Clown (Клоун) by Irina EVTEYEVA [animation, 10 mn]
1997 - Mama ne goruy (Мама не горюй) by Maksim PEZHEMSKY [fiction, 82 mn]
1993 - Window to Paris (Окно в Париж) by Yuri MAMIN [fiction, 120 mn]
1992 - The Darkness (Тьма) by Igor MASLENNIKOV [fiction, 58 mn]
1989 - The Museum Visitor (Посетитель музея) by Konstantin LOPUSHANSKY [fiction, 136 mn]
1986 - Playground (Детская площадка) by Svetlana PROSKURINA [fiction, 77 mn]
1984 - Aplodismenty, aplodismenty (Аплодисменты ; аплодисменты...) by Viktor Viktor BUTURLIN [fiction, 77 mn]
1982 - I Wish You (Желаю вам) by Yuri MAMIN [fiction, 26 mn]

Biography
No English biography available !
 
Родился 28 августа 1942 г. во Владивостоке. В 1965 г. окончил электротехнический факультет Ленинградского института киноинженеров. Работал на студии "Леннаучфильм", с 1979 г. — звукорежиссер к/с "Ленфильм".
Заслуженный деятель искусств России (1997).
Source : www.russiancinema.ru

Your remarks