Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Cinematographer
 
Born 1934 
 
 

Lomer AKHVLEDIANI

Ломер Бидзинович АХВЛЕДИАНИ
Lomer AKHVLEDIANI

Filmography (extracts)
 
Cinematographer
2006 - The Dream (Мечта) by Sergey SNEZHKIN [fiction, 109 mn]
2004 - National bomb (Национальная бомба) by Vagif MUSTAFAYEV [fiction, 104 mn]
2003 - Bless the Woman (Благословите женщину) by Stanislav GOVORUKHIN [fiction, 114 mn]
2002 - Kavskaya ruletka (Кавказская рулетка) by Fyodor POPOV [fiction, 83 mn]
2002 - Spartak i Kalashnikov (Спартак и Калашников) by Andrei PROSHKIN [fiction, 100 mn]
2000 - Staryye Klyachki (Старые клячи) by Eldar RIAZANOV [fiction, 130 mn]
1978 - Machera Samanishvili (Мачеха Саманишвили) by Eldar SHENGELAIA [fiction, 89 mn]
1971 - The Jar (Кувшин) by Irakli KVIRIKADZE [fiction, 25 mn]
1971 - A Necklace for My Beloved (Ожерелье для моей любимой) by Tengiz ABULADZE [fiction, 75 mn]
Your remarks