Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

Links

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actor
 
 
 
 

Vasili CHKHAIDZE

Василий ЧХАИДЗЕ
Vassili TCHKHAIDZE

Filmography (extracts)
 
Actor
1982 - Yunost genya (Юность гения) by Elier ISHMUKHAMEDOV [fiction, 90 mn]
1978 - Machera Samanishvili (Мачеха Саманишвили) by Eldar SHENGELAIA [fiction, 89 mn]
1975 - Pervaya Lastochka (Первая ласточка) by Nana MCHEDLIDZE [fiction, 77 mn]
1973 - Chudaki (Чудаки) by Eldar SHENGELAIA [fiction, 79 mn]
1968 - An Unusual Exhibition (Необыкновенная выставка) by Eldar SHENGELAIA [fiction, 95 mn]
Your remarks