Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actor
 
Born 1980, USSR
 
 

Andrei CHADOV

Андрей Александрович ЧАДОВ
Andreï TCHADOV

Filmography (extracts)
 
Actor
2015 - Nenuzhnoje kredo (Ненужное кредо) by Vladimir MISTIUKOV [fiction, 23 mn]
2011 - Slove / The Soldier (Slove. Прямо в сердце) by Yuri KOROLEV [fiction, 90 mn]
2010 - A Quiet Outpost (Тихая застава) by Sergey MAKHOVIKOV [fiction, 90 mn]
2008 - Open air (Открытое пространство) by Denis NEIMAND [fiction, 80 mn]
2005 - Alive (Живой) by Aleksandr VELEDINSKY [fiction, 96 mn]
2005 - Pepel Feniksa (Пепел Феникса) by Vladimir POPKOV [TV serial, 614 mn]
2004 - Ruskoe (Русское) by Aleksandr VELEDINSKY [fiction, 120 mn]
2004 - Cadets (Курсанты) by Andrei KAVUN [TV serial]
2001 - Lavina (Лавина) by Ivan SOLOVOV [fiction, 116 mn]
1993 - Angels of Death (Ангелы смерти) by Yuri OZEROV [fiction, 94 mn]

Awards :
Prix du meilleur acteur pour le film Russe au Festival "Premières de Moscou", 2004

Biography
No English biography available !
 
Andreï Tchadov est né 22 mai 1980 à Moscou. En 2003, il a terminé ses études à la Faculté de formation des acteurs (chaire de V. Seleznev) de l'Ecole de théâtre Chtchepkine.

Родился 22 мая 1980г. в Москве.
В 2003г. окончил ВТУ им. М.С. Щепкина (западный округ, курс Н. Афонина, В. Селезнева).

Your remarks