Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Producer
 
Born 1948, USSR (Russia)
 
 

Andrei RAZUMOVSKY

Андрей Вадимович РАЗУМОВСКИЙ
Andreï RAZOUMOVSKI

Filmography (extracts)
 
Director
2008 - On the Bridge (На мосту) [fiction, TV serial, 208 mn]
2006 - Shinday Game (Игра в шиндай) [fiction, 95 mn]
1978 - The Preliminary Investigation (Предварительное расследование) [fiction, 94 mn]
1976 - Entertainment for the Old Men (Развлечение для старичков) [fiction, 79 mn]
 
Producer
2011 - Bronze For Heroes (Бронза для героев) by Dmitry ZAVILGELSKY [documentary, 23 mn]
2011 - Different Smile (Другая улыбка) by Irina BESSARABOVA [documentary, 26 mn]
2009 - Andrey Smirnov. Selected (Под говор пьяных мужиков) by Irina BESSARABOVA [documentary, 52 mn]
2006 - Shinday Game (Игра в шиндай) by Andrei RAZUMOVSKY [fiction, 95 mn]
2003 - Chernyy Myach (Черный мяч) by Khusein ERKENOV [fiction, 90 mn]
1996 - Muzhchina dlya molodoy zhenshchniny (Мужчина для молодой женщины) by Murad IBRAGIMBEKOV , Rustam IBRAGIMBEKOV [fiction, 76 mn]
1990 - Sons of Bitches (Сукины дети) by Leonid FILATOV [fiction, 97 mn]
Your remarks