Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actor
 
Born 1982, USSR (Russia)
 
 

Pyotr FIODOROV

Пётр Петрович ФЕДОРОВ
Piotr FIODOROV

Filmography (extracts)
 
Actor
2016 - The Duelist (Дуэлянт) by Aleksey MIZGIRYOV [fiction, 110 mn]
2016 - Pure Art (Чистое искусство) by Renat DAVLETYAROV [fiction, 93 mn]
2016 - Icebreaker (Ледокол) by Nikolay KHOMERIKY [fiction, 120 mn]
2015 - The Dawns Here Are Quiet (А зори здесь тихие) by Renat DAVLETYAROV [fiction, 115 mn]
2015 - Rodina (Родина) by Pyotr BUSLOV [fiction, 128 mn]
2015 - Vakantna zhizn shef-povara (Вакантна жизнь шеф-повара) by Rustam ILYASOV [fiction, 86 mn]
2014 - Beglecy (Беглецы) by Rustam MOSAFIR [fiction, 95 mn]
2014 - Territoria (Территория) by Aleksandr MELNIK [fiction, 157 mn]
2012 - Muzhchina s garantiey (Мужчина с гарантией) by Artiom AKSENYONKO [fiction, 90 mn]
2011 - Without Men (Без мужчин) by Rezo GIGINISHVILY , Alissa KHMELNITSKAYA [fiction, 73 mn]
2011 - Boris Godunov (Борис Годунов) by Vladimir MIRZOEV [fiction, 128 mn]
2011 - Bullet Collector (Собиратель пуль) by Aleksandr VARTANOV [fiction, 120 mn]
2011 - Six Degrees of Celebration 2 (Елки 2) by Aleksandr BARANOV , Levan GABRIADZE , Dmitriy KISELEV , Aleksandr KOTT [fiction, 106 mn]
2010 - Phobos. Club of Fear (Фобос. Клуб страха) by Oleg ASSADULIN [fiction, 78 mn]
2010 - Gop-stop (Гоп-стоп) by Pavel BARDIN [fiction, 96 mn]
2010 - Pyrammid / Russian Ponzi (ПираМММида) by Eldar SALAVATOV [fiction, 105 mn]
2008 - The Inhabited Island (Обитаемый остров) by Fyodor BONDARCHUK [fiction, 117 mn]
2008 - Russia 88 (Россия 88) by Pavel BARDIN [fiction, 104 mn]
2004 - Neupravlyaemyy zanos (Неуправляемый занос) by Georgi SHENGELIA [fiction, 105 mn]
2001 - 101-ij kilometr (101-й километр) by Leonid MARIAGIN [fiction, 103 mn]

Biography
No English biography available !
 
Né à Moscou le 21 avril 1982 d'une dynastie d'acteurs. Son père est l'acteur Piotr Fiodorov senior.
A terminé l'Institut de théâtre Chtchoukine. A travaillé au théâtre Stanislavski

Родился 21 апреля 1982 года в Москве. Представитель актёрской династии: его отец - актер Пётр Фёдоров-старший.
Окончил театральный институт имени Б.В.Щукина. Работал в Театре имени К.С.Станиславского.

Your remarks