Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer
 
Born 1960, USSR
 
 

Ivan POPOV

Иван Александрович ПОПОВ
Ivan POPOV

Filmography (extracts)
 
Director
2002 - Radosti i pechali Malenkovo Lorda (Радости и печали маленького лорда) [fiction, 90 mn]
1996 - The Kitten (Котенок) [fiction, 84 mn]
1993 - Basurman (Басурман)
1991 - Svet i teni (Свет и тени)
 
Writer
2006 - Infidelity (Неверность) by Yevgeni ZVEZDAKOV [fiction, 95 mn]
2002 - Radosti i pechali Malenkovo Lorda (Радости и печали маленького лорда) by Ivan POPOV [fiction, 90 mn]
2002 - Metamorphosis (Превращение) by Valery FOKIN [fiction, 90 mn]
1996 - The Kitten (Котенок) by Ivan POPOV [fiction, 84 mn]
1991 - Svet i teni (Свет и тени)
1940 - Crime And Punishment (Преступление и наказание) by Pavel KOLOMIYTSEV [fiction, 27 mn]

Awards :
Radosti i pechali Malenkovo Lorda :
Guilde of Russian Producer Prize, Open Russian Film Festival Kinotavr, Sochi (Russia), 2003

Biography
No English biography available !
 
Né en 1960, Ivan Popov a fait des études à l’Institut de Polygraphie de Moscou. Il a participé à de nombreuses expositions russes ou internationales d’art graphique et il a fait de nombreuses illustrations de livres. En 1993 il reçoit le diplôme des Cours Supérieurs de formation de scénariste et de réalisateur où il fut l’élève de V. Melnikov.

Попов Иван Александрович, род. 09.04.1960, в Москве
Образование:
- Московский полиграфический институт (1982), специальность «художник-график»
- Высшие курсы сценаристов и режиссеров (1993), режиссерское отделение (мастерская В.Меньшова).
Режиссер 3 полнометражных, 2 короткометражных игровых кинофильмов, 1 документального фильма. Попов Иван Александрович, род. 09.04.1960, в Москве Категория в каталоге — режиссер игрового кино, сценарист. Образование: * Московский полиграфический институт (1982), специальность «художник-график» * Высшие курсы сценаристов и режиссеров (1993), режиссерское отделение (мастерская В.Меньшова). Режиссер 3 полнометражных, 2 короткометражных игровых кинофильмов, 1 документального фильма.
Живет и работает в г.Москве.
Source :www.kinogildia.ru, март 2009 Живет и работает в г.Москве.

Your remarks