Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actor
 
Born 1974, USSR (Russia)
 
 

Yevgeni STYCHKIN

Евгений Алексеевич СТЫЧКИН
Evgueni STYTCHKINE

Filmography (extracts)
 
Actor
2016 - Collector (Коллектор) by Aleksey KRASOVSKY [fiction, full length film]
2016 - Friday (Пятница) by Yevgeni SHELIAKIN [fiction, 87 mn]
2013 - Dialogues (Диалоги) by Ira VOLKOVA [fiction, 131 mn]
2012 - The Nightingale-Robber (Соловей-разбойник) by Egor BARANOV [fiction, 87 mn]
2012 - White Guard (Белая гвардия) by Sergey SNEZHKIN [fiction, TV serial, 360 mn]
2011 - Suicides (Самоубийцы) by Egor BARANOV [fiction, 86 mn]
2011 - Not Available (Недоступен) by Anton BILZHO [fiction, 18 mn]
2010 - Moscow, I love you (Москва, я люблю тебя!) by Different Directors [fiction, 110 mn]
2010 - About Love (Про любоff) by Olga SUBBOTINA [fiction, 78 mn]
2009 - Ward N°6 (Палата №6) by Karen SHAKHNAZAROV [fiction, 83 mn]
2009 - Pussycat (Кошечка) by Grigori KONSTANTINOPOLSKY [fiction, 100 mn]
2009 - The Clairvoyant (Ясновидящая) by Ilya KHOTINNKO [fiction, 99 mn]
2008 - Gentlemen Officers. Save The Emperor (Господа офицеры. Спасти императора) by Oleg FOMIN [fiction, 105 mn]
2008 - Samyy luchiy vecher (Самый лучший вечер) by Yevgeni LUNGIN [fiction, 90 mn]
2007 - Lovey-Dovey (Любовь-Морковь) by Aleksandr STRIZHENOV [fiction, 95 mn]
2007 - Nochnye syostry (Ночные сестры) by Aleksey MURADOV [fiction, 97 mn]
2007 - The Election Day (День выборов) by Oleg FOMIN [fiction, 128 mn]
2007 - Kontrakt na lyubov (Контракт на любовь) by Ilya KHOTINNKO [fiction, 95 mn]
2006 - Den deneg (День денег) by Aleksey RUDAKOV [fiction, 108 mn]
2006 - Pushkin. The Last Duel (Пушкин. Последняя дуэль) by Natalia BONDARCHUK [fiction, 103 mn]
2006 - Besy (Бесы) by Valery AKHADOV , Gennadi KARIUK , Felix SHULTES [fiction, TV serial, full length film]
2006 - V kruge pervom (В круге первом) by Gleb PANFILOV [TV serial, 440 mn]
2005 - Grecheskie kanikuly (Греческие каникулы) by Vera STOROZHEVA [fiction, 100 mn]
2005 - Ot 180 i vyshe (От 180 и выше) by Aleksandr STRIZHENOV [fiction, 104 mn]
2005 - Parizhskaya liubov Kosti Gumankova (Парижская любовь Кости Гуманкова) by Konstantin ODEGOV [fiction, 90 mn]
2004 - Don't Even Think! Independence Play (Даже не думай! - 2) by Ruslan BALTSER [fiction, 97 mn]
2004 - Slova i muzika (Слова и музыка) by Ivan SOLOVOV [fiction, 110 mn]
2003 - A poutru oni prosnulis (А поутру они проснулись) by Sergey NIKONENKO [fiction, 90 mn]
2003 - Antikiller-2 (Антикиллер-2) by Egor KONCHALOVSKY [fiction, 122 mn]
2001 - April (Апрель) by Konstantin MURZENKO [fiction, 110 mn]
2001 - Brak po raschetu (Брак по расчету)
1998 - The Day of the Full Moon (День полнолуния) by Karen SHAKHNAZAROV [fiction, 93 mn]
1998 - Retro vtroyom (Ретро втроём) by Pyotr TODOROVSKY [fiction, 96 mn]
1993 - Pcholka (Пчелка) by Aleksandr SOROKIN [fiction]

Awards :
Prix Triomphe, 2009
Suicides :
Best actor, First Russian Films, International debut film festival, Khanty Mansiysk (Russia), 2012

Biography
No English biography available !
 
Евгений СТЫЧКИН родился 10 июня 1974 г. в Москве.
Evgueni Stytchkine est né le 10 juin 1974 à Moscou.
En 1995, il a terminé la faculté des acteurs du VGIK (Institut national du cinéma).
В 1995 г. окончил актерский факультет ВГИКа (мастерская А. Джигарханяна, А. Филозова).
En 1994 et 1995 Evgueni Stytchkine est acteur au théâtre T. Dourova.
Depuis 1995, travaille au théâtre Luna.

Евгений СТЫЧКИН родился 10 июня 1974 г. в Москве.
В 1995 г. окончил актерский факультет ВГИКа (мастерская А. Джигарханяна, А. Филозова).
В 1994-1995 гг. — актер Театра клоунады Т. Дуровой. С 1995 г. — актер "Театра Луны". Также работает по договорам.
Среди театральных работ: "Фанта – инфанта" (1995), "Таис сияющая" (1997), "Фауст" (1998), "Чарли Ча" (2000) — Театр Луны; "А чой-то ты во фраке?" (1995), "Именем любви и света" (1996) —"Школа современной пьесы"; "Страх и отчаяние Третьего Рейха" (1997, Театр "Вишневый сад"); "Набоков, Машенька" (1997, ТКСВ); "Король Лир" (2003, Театр им. Моссовета); "Любовь-кровь" (2003, "LA’ театр"); "Проявление любви" (2005, Комический театр "Квартет И"); "Дон Жуан и Сганарель" (2005, Театр Вахтангова).

Премия "Чайка" в номинации "Прорыв" (2000, сп. "Чарли Ча").
Премия "Триумф" (2009).
Source : russiancinema.ru

Your remarks