Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actor
 
Born 1948, USSR
 
 

Vladimir STEKLOV

Владимир Александрович СТЕКЛОВ
Vladimir STEKLOV

Filmography (extracts)
 
Actor
2011 - Raider (Рейдер) by Vsevolod ARAVINE [fiction, 92 mn]
2009 - Noch Boytsa (Ночь бойца) by Dushan GLIGOROV [fiction, 88 mn]
2008 - Man of East, mission protection (Непобедимый) by Oleg POGODIN [fiction, 130 mn]
2007 - Konservy (Консервы) by Egor KONCHALOVSKY [fiction, 115 mn]
2005 - Zolotaya golova na plakhe (Золотая голова на плахе) by Semyon RIABIKOV [fiction, 80 mn]
2004 - Ruskoe (Русское) by Aleksandr VELEDINSKY [fiction, 120 mn]
2004 - Vory i prostitutki. Priz - polyot v kosmos (Воры и проститутки. Приз - полет в космос) by Aleksandr SOROKIN [fiction, 120 mn]
2003 - Antikiller-2 (Антикиллер-2) by Egor KONCHALOVSKY [fiction, 122 mn]
2001 - Just the Two of Us (Ты да я, да мы с тобой) by Aleksandr VELEDINSKY [fiction, 28 mn]
2000 - True Stories (Истинные происшествия) by Murad IBRAGIMBEKOV [fiction, 80 mn]
1998 - Mu-Mu (Му-Му) by Yuri GRYMOV [fiction, 104 mn]
1994 - Master i Margerita (Мастер и Маргарита) by Yuri KARA [fiction, 113 mn]
1994 - Hammer and Sickle (Серп и молот) by Sergey LIVNEV [fiction, 93 mn]
1992 - The Inner Circle (Ближний круг) by Andrei KONCHALOVSKY [fiction, 132 mn]
1992 - Vals zolotykh teltsov (Вальс золотых тельцов) by Murad IBRAGIMBEKOV , Rustam IBRAGIMBEKOV [fiction, 70 mn]
1990 - Savoy (Савой) by Mikhail AVETIKOV [fiction, 83 mn]
1989 - Zhizn po limitu (Жизнь по лимиту) by Aleksey RUDAKOV [fiction, 75 mn]
1988 - Homeless (Бомж) by Nikolay SKUYBIN [fiction, 97 mn]
1986 - Plyumbum Or A Dangerous Game (Плюмбум, или опасная игра) by Vadim ABDRASHITOV [fiction, 97 mn]
1984 - Vera, Nadezhda, Lyubov (Вера, Надежда, Любовь) by Vladimir GRAMMATIKOV [fiction, 92 mn]
Your remarks