Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer,
Actor,
Producer
 
Born 1981, USSR (Russia)
 
 

Ivan STEBUNOV

Иван Сергеевич СТЕБУНОВ
Ivan STEBOUNOV

Filmography (extracts)
 
Director
2011 - Number Seven (Седьмой) [fiction, 16 mn]
2009 - As Usual (Как всегда) [fiction, 15 mn]
 
Writer
2011 - Number Seven (Седьмой) by Ivan STEBUNOV [fiction, 16 mn]
 
Actor
2013 - Ticket for VEGAS (Билет на VEGAS) by Gore KIRAKOSYAN [fiction, 92 mn]
2011 - My crazy family (Моя безумная семья) by Renat DAVLETYAROV [fiction, 90 mn]
2008 - The House of Sun (Дом Солнца) by Garik SUKACHEV [fiction, 110 mn]
2007 - Temptation (Искушение) by Sergey ASHKENAZI [fiction, 78 mn]
2007 - Toye i snezhinka (Трое и снежинка) by Pavel BARDIN , Mger MKRCHIAN [fiction, full length film]
2006 - Grekh (Грех) by Boris BLANK [fiction, full length film]
2005 - The last week (Последний уик-энд) by Pavel SANAEV [fiction, 90 mn]
 
Producer
2011 - Number Seven (Седьмой) by Ivan STEBUNOV [fiction, 16 mn]
2009 - As Usual (Как всегда) by Ivan STEBUNOV [fiction, 15 mn]
 
Site : www.ivanstebunov.ru

Biography
Родился в 1981 г. в Павловске Алтайского края.
В 2002-м окончил СПбГАТИ (мастерская Г.Р.Тростянецкого).
С 2005‑го – актер театра «Современник».
В 2009 г. поступил на ВКСР (мастерская А.Н.Герасимова и А.М.Добровольского).
В 2010 г. его курсовая работа «Как всегда» была представлена на Русском
павильоне в рамках Каннского фестиваля.
 
Your remarks