Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Actor
 
Born 1935, USSR (Russia)
 
 

Yuri SOLOMIN

Юрий Мефодьевич СОЛОМИН
Youri SOLOMINE

Filmography (extracts)
 
Director
1992 - V nachale bylo slovo (В начале было слово) [fiction, 102 mn]
1984 - Bereg ego zhizni (Берег его жизни) [TV film]
 
Actor
2008 - Man of East, mission protection (Непобедимый) by Oleg POGODIN [fiction, 130 mn]
2008 - Heavy sand (Тяжелый песок) by Anton BARSHCHEVSKI [fiction, TV serial, 800 mn]
2005 - Chaïka (Чайка) by Margarita TEREKHOVA [fiction, 120 mn]
2004 - Moskovskaya saga (Московская сага) by Dmitriy BARSHCHEVSKY [TV serial, 1144 mn]
2003 - Proshchanie v Iune (Прощание в июне) by Sergey LOMKIN [fiction, 128 mn]
2003 - Pokayannaya Lyubov (Покаянная любовь) by Vasili PANIN [fiction, 98 mn]
1983 - Moon Rainbow (Лунная радуга) by Andrei ERMASH [fiction, 90 mn]
1978 - Shkolnyy vals (Школьный вальс) by Pavel LIYBIMOV [fiction, 96 mn]
1976 - White Night’s Melodies (Мелодии белой ночи) by Sergey SOLOVYOV [fiction, 97 mn]
1975 - Dersu Uzala (Дерсу Узала) by Akira KUROSAWA [fiction, 145 mn]
1969 - Red Tent (Красная палатка) by Mikhail KALATOZOV [fiction, 158 mn]
1969 - His Excellency s Adjutant (Адъютант его превосходительства) by Yevgeni TASHKOV [TV serial, 394 mn]
Your remarks