Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actor
 
Born 1969, USSR (Russia)
 
 

Aleksandr SEMCHEV

Александр Львович СЕМЧЕВ
Aleksandr SEMTCHEV

Filmography (extracts)
 
Actor
2012 - Bolshaya rzhaka! (Большая ржака!) by Vitali MOSKALENKO [fiction, 80 mn]
2012 - Iskateli priklioutcheniy (Искатели приключений) by Maksim VORONKOV [fiction, 100 mn]
2011 - The Best Film 3-D (Самый лучший фильм 3-ДЭ) by Kirill KUZIN [fiction, 105 mn]
2010 - Nasha Russia: Balls of Doom (Наша Russia. Яйца Судьбы) by Gleb ORLOV [fiction, 85 mn]
2008 - Illusion of Fear (Иллюзия страха) by Aleksandr KIRIENKO [fiction, 80 mn]
2008 - Ochen rycckiy detektiv (Очень русский детектив) by Karll PANAKA [fiction, 105 mn]
2007 - Korolyov (Королёв) by Yuri KARA [fiction, 120 mn]
2007 - The Election Day (День выборов) by Oleg FOMIN [fiction, 128 mn]
2005 - The Person in a Case (Человек в футляре, человек в пальто и человек во фраке) by Elina SUNI [fiction, 90 mn]
2005 - Delo o Myortvykh dushakh (Дело о Мёртвых Душах) by Pavel LUNGIN [fiction, TV serial, 352 mn]
2004 - Don't Even Think! Independence Play (Даже не думай! - 2) by Ruslan BALTSER [fiction, 97 mn]
2004 - Mechtat ne vredno (Мечтать не вредно) by Yevgeni LAVRENTIEV [fiction, 90 mn]
2004 - Smatyvaï udochki (Сматывай удочки) by Oleg STEPCHENKO [fiction, 105 mn]
2004 - Kolkhoz interteynment (Колхоз интертейнмент) by Maksim VORONKOV [fiction, 105 mn]
1999 - The Wedding (Свадьба) by Pavel LUNGIN [fiction, 99 mn]
Your remarks