Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actor
 
Born 1955 
 
 

Sergey RUBEKO

Сергей Владимирович РУБЕКО
Sergueï ROUBEKO

Filmography (extracts)
 
Actor
2010 - Nasha Russia: Balls of Doom (Наша Russia. Яйца Судьбы) by Gleb ORLOV [fiction, 85 mn]
2008 - Samyy luchiy film (Самый лучший фильм) by Kirill KUZIN [fiction, 104 mn]
2008 - Vivat, Anna! (Виват, Анна!) by Svetlana DRUZHININA [fiction, 150 mn]
2007 - Otryv po polnoy (Отрыв по полной) by Stanislav MAREYEV [fiction, 85 mn]
2005 - A Time to Gather Stones (Время собирать камни) by Aleksey KARELIN [fiction, 110 mn]
2003 - Zhizn odna (Жизнь одна) by Vitali MOSKALENKO [fiction, 99 mn]
Your remarks