Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

Links

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer,
Actor
 
 
 
 

Nikolay RIMSKY

Николай РИМСКИЙ
Nikolaï RIMSKI

Filmography (extracts)
 
Director
1927 - Maxim's Porter (Вышибала от "Максима") [fiction, 127 mn]
1925 - Paris in Five Days (Париж в пять дней) [fiction, 91 mn]
 
Writer
1927 - Maxim's Porter (Вышибала от "Максима") by Nikolay RIMSKY [fiction, 127 mn]
1925 - Paris in Five Days (Париж в пять дней) by Nikolay RIMSKY [fiction, 91 mn]
1924 - Ce cochon de Morin (Эта свинья Морен) by Vyacheslav TURZHANSKY [fiction, 68 mn]
1924 - Schastlivaya smert (Счастливая смерть) by Sergey NADEZHDIN [fiction, 83 mn]
1924 - La Cible (Мишень) by Sergey NADEZHDIN [fiction, 80 mn]
 
Actor
1927 - Maxim's Porter (Вышибала от "Максима") by Nikolay RIMSKY [fiction, 127 mn]
1925 - Paris in Five Days (Париж в пять дней) by Nikolay RIMSKY [fiction, 91 mn]
1924 - Ce cochon de Morin (Эта свинья Морен) by Vyacheslav TURZHANSKY [fiction, 68 mn]
1924 - Schastlivaya smert (Счастливая смерть) by Sergey NADEZHDIN [fiction, 83 mn]
1924 - La Cible (Мишень) by Sergey NADEZHDIN [fiction, 80 mn]
1919 - Lyudi guibnut za metal (Люди гибнут за металл) by Aleksandr VOLKOFF [fiction, 1800 m]
1919 - To nadezhda, to revnost slepaya (То надежда, то ревность слепая) by Yakov PROTAZANOV [fiction, 37 mn]
1918 - The Beauty Contest (Конкурс красоты) by Aleksandr VOLKOFF [fiction, 1500 m]
Your remarks