Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actor
 
Born 1912, Russia
 
Died 1999

Nikolay PARFENOV

Николай ПАРФЕНОВ
Nikolaï PARFENOV

Filmography (extracts)
 
Actor
1982 - Tears Dripped (Слезы капали) by Georgi DANELIYA [fiction, 89 mn]
1981 - We, the Undersigned (Мы, нижеподписавшиеся) by Tatyana LIOZNOVA [fiction, 145 mn]
1975 - Afonya (Афоня) by Georgi DANELIYA [fiction, 92 mn]
1969 - Dear Words (Дорогие слова) by Nikita MIKHALKOV [fiction, 29 mn]
1965 - Thirty Three (Тридцать три) by Georgi DANELIYA [fiction, 77 mn]
1964 - Chairman (Председатель) by Aleksey SALTYKOV [fiction, 166 mn]
1961 - Priklyucheniya Krosha (Приключения Кроша) by Genrikh OGANISIAN [fiction, 85 mn]
1956 - Eto nachinalos tak (Это начиналось так...) by Lev KULIDZHANOV , Yakov SEGEL [fiction, 98 mn]
Your remarks