Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer,
Actor,
Sound designer,
Producer
 
Born 1982, USSR (Russia)
 
 

Dmitriy FEDOTOV

Дмитрий Сергеевич ФЕДОТОВ
Dmitri FEDOTOV

Filmography (extracts)
 
Director
2016 - Last Day of war (Последний день войны) [animation, 6 mn]
 
Writer
2016 - Last Day of war (Последний день войны) by Dmitriy FEDOTOV [animation, 6 mn]
 
Actor
2016 - Last Day of war (Последний день войны) by Dmitriy FEDOTOV [animation, 6 mn]
 
Sound designer
2016 - Last Day of war (Последний день войны) by Dmitriy FEDOTOV [animation, 6 mn]
 
Producer
2016 - Last Day of war (Последний день войны) by Dmitriy FEDOTOV [animation, 6 mn]

Biography
No English biography available !
 
Né le 19/04/1982 à Kaliningrad.
Réalisateur, scénariste, artiste graphique, animateur et producteur indépendant de cinéma d'animation. Vit et travaille à Saint-Pétersbourg.
Etudes spécialisées dans une école d'art. A partir de 2006, travaille comme artiste modeleur et artiste 3D au Studio de graphie sur ordinateur "ALS GROUPP". Depuis 2012, enseigne également au centre Render.ru l'art assisté par ordinateur : maîtrise de la 2D et de la 3D, matte painting et compositing, etc.
En 2013, il tourne un film d'animation CG "La Forteresse" très bien accueilli.

Родился 19.04.1982 года в г. Калининграде.
Российский режиссёр, сценарист, компьютерный художник, аниматор и независимый продюсер анимационного кино. Проживает и работает в Санкт-Петербурге. Преподаёт на курсах центра Render.ru по пердмету: компьютерное искусства, включая области знаний о 2D и 3D, мэт-пейнтинг и композитинг, а так же многое другое.
Среднее специальное образование и художественная школа. C 2006 года работал художником-конструктором и 3D-художником в студии компьютерной графики «ALS GROUPP». С 2012 преподаватель в школе компьютерной графики Render.ru center.
В 2013 году снял анимационный CG-фильм «Крепость». Фильм получил широкое признание общественности и набрал более миллиона просмотров на YouTube. http://www.animapedia.ru

Your remarks