Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer,
Actor
 
Born 1937 
 
 

Viktor MEREZHKO

Виктор Иванович МЕРЕЖКО
Viktor MEREJKO

Filmography (extracts)
 
Director
2010 - Sonka. Prodolzhenie legendy (Сонька. Продолжение легенды) [fiction]
2005 - Krasnaya komnata (Красная комната) [fiction, 90 mn]
 
Writer
2010 - Sonka. Prodolzhenie legendy (Сонька. Продолжение легенды) by Viktor MEREZHKO [fiction]
2005 - Krasnaya komnata (Красная комната) by Viktor MEREZHKO [fiction, 90 mn]
2002 - Kavskaya ruletka (Кавказская рулетка) by Fyodor POPOV [fiction, 83 mn]
1994 - Ryaba My Chicken / Speckled Hen (Курочка Ряба) by Andrei KONCHALOVSKY [fiction, 118 mn]
1990 - The Dog's Feast (Собачий пир) by Leonid MENAKER [fiction, 100 mn]
1989 - Under a Sky of Blue (Под небом голубым...) by Vitali DUDIN [fiction, 87 mn]
1988 - Avtoportret Neisvestnogo (Автопортрет неизвестного) by Vyacheslav KRISHTOFOVICH [fiction, 74 mn]
1988 - Prikliuchenia pingvinionka Lolo (Приключения пингвинёнка Лоло) by Gennadi SOKOLSKY [animation, 112 mn]
1984 - Aplodismenty, aplodismenty (Аплодисменты ; аплодисменты...) by Viktor Viktor BUTURLIN [fiction, 77 mn]
1982 - Polety vo sne i nayavu (Полеты во сне и наяву) by Roman BALAIAN [fiction, 92 mn]
1981 - Kinfolk (Родня) by Nikita MIKHALKOV [fiction, 98 mn]
1978 - Leave, while you are leaving (Уходя уходи) by Viktor TREGUBOVICH [fiction, 91 mn]
1972 - Hello and Goodbye (Здравствуй и прощай) by Vitali MELNIKOV [fiction, 89 mn]
1969 - Slepoy dozhd (Слепой дождь) by Viktor GRES [TV film, 32 mn]
1967 - Kto umrot segodnya (Кто умрет сегодня) by Viktor GRES [fiction, 30 mn]
 
Actor
1990 - Dikiy plyazh (Дикий пляж) by Natalya KIRAKOZOVA [fiction, 69 mn]
1989 - Under a Sky of Blue (Под небом голубым...) by Vitali DUDIN [fiction, 87 mn]

Author :
Your remarks