Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

Links

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Actress
 
Born 1937, USSR (Russia)
 
 

Svetlana NEMOLIAEVA

Светлана Владимировна НЕМОЛЯЕВА
Svetlana NEMOLIAEVA

Filmography (extracts)
 
Actress
2018 - Van Goghs (Ван Гоги) by Sergey LIVNEV [fiction, full length film]
2017 - The Bottomless Bag (Мешок без дна) by Rustam KHAMDAMOV [fiction, 104 mn]
2014 - Feliks i evo liubov (Феликс и его любовь) by Yevgeni KORCHAGIN [31 mn]
2012 - Protest Day (День учителя) by Sergey MOKRITSKY [fiction, 80 mn]
2007 - The Actress (Артистка) by Stanislav GOVORUKHIN [fiction, 95 mn]
2006 - Blyuz opadayushchikh listyev (Блюз опадающих листьев) by Aleksandr_4 MIKHAYLOV , Eduard REDZHEPOV [fiction, 105 mn]
2000 - Bremenskie musykanty i Co (Бременские музыканты и Co) by Aleksandr ABDULOV [fiction, 92 mn]
1991 - Anna Karamazova (Анна Карамазофф) by Rustam KHAMDAMOV [fiction, 123 mn]
1991 - The Promised Heavens (Небеса обетованные) by Eldar RIAZANOV [fiction, 124 mn]
1986 - Down Town With A Band (По главной улице с оркестром) by Pyotr TODOROVSKY [fiction, 94 mn]
1979 - Garage (Гараж) by Eldar RIAZANOV [fiction, 101 mn]
1977 - An Office Affair (Служебный роман) by Eldar RIAZANOV [fiction, 159 mn]
1967 - Brief Encounters (Короткие встречи) by Kira MURATOVA [fiction, 96 mn]
1958 - A Man to Man / Man's Gift to Men (Человек человеку) by Grigori ALEXANDROV [fiction, 77 mn]
Your remarks