Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer,
Artistic director,
Sound Designer
 
Born Russia
 
 

Yekaterina KUDOYAROVA

Екатерина КУДОЯРОВА
Ekaterina KOUDOYAROVA

Filmography (extracts)
 
Director
2018 - Red Black (Красное Черное) [animation, 3 mn]
 
Writer
2018 - Red Black (Красное Черное) by Yekaterina KUDOYAROVA [animation, 3 mn]
 
Sound Designer
2018 - Red Black (Красное Черное) by Yekaterina KUDOYAROVA [animation, 3 mn]
 
Artistic director
2018 - Red Black (Красное Черное) by Yekaterina KUDOYAROVA [animation, 3 mn]

Other films
2015 Александра 2017 Красное чёрное 2018 В поезде

Biography
No English biography available !
 
Est née à Riazan. En 2013, elle finit ses études au lycée académique des arts de Moscou, auprès de l'Académie des arts. A été récompensée de la médaille d'or de l'Académie des Arts de Russie "pour ses succès dans ses études". En 2013, elle entre au VGIK à la faculté d'animation et de multimédia (studio de N. Dabizh).

Родилась в Рязани. В 2013 году окончила Московский академический художественный лицей при Российской академии художеств (МАХЛ РАХ). Награждена золотой медалью Российской академии художеств «За успехи в учебе». В 2013 году поступила во ВГИК на факультет анимации и мультимедиа (мастерская Н. Дабижа).

Your remarks