Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer,
Cinematographer,
Animator,
Artistic director
 
Born 1980, USSR (Russia)
 
 

Angella LIPSKAYA

Анжелла ЛИПСКАЯ
Angella LIPSKAIA

Filmography (extracts)
 
Director
2014 - Rubbish (Раббиш) [animation, 5 mn]
 
Writer
2014 - Rubbish (Раббиш) by Angella LIPSKAYA [animation, 5 mn]
 
Cinematographer
2014 - Rubbish (Раббиш) by Angella LIPSKAYA [animation, 5 mn]
 
Animator
2014 - Rubbish (Раббиш) by Angella LIPSKAYA [animation, 5 mn]
 
Artistic director
2014 - Rubbish (Раббиш) by Angella LIPSKAYA [animation, 5 mn]

Biography
No English biography available !
 
Née le 28 mai 1980 à Moscou. Diplômée du VGIK, section Artiste-Metteur en Scène. Termine l’Université d’Etat de Moscou de l’Impression, spécialité Artiste Graphiste. En 2011-2013, études à l’Ecole-Studio « Char » (Le Ballon), spécialité « Metteur en scène de cinéma d’animation ». A travaillé au Théâtre Musical pour enfants N. Saz. A différentes époques, elle travaille comme responsable artistique-réalisation de films d’animation, comme accessoiriste-décoratrice, directrice artistique dans la publicité.

Родилась 28 мая 1980 года в Москве. Окончила ВГИК по специальности «художник-постановщик». Окончила Московский государственный университет печати по специальности «художник-график». В 2011-2013 училась в Школе-студии «ШАР» по специальности «режиссер анимационного кино». Работала в детском музыкальном театре им. Н. Сац. В разное время работала художником-постановщиком анимационных фильмов, бутафором-декоратором, арт-директором в рекламе. Автор фильма «Раббиш» (2014).
http://animator.ru/

Your remarks