Kinoglaz

 


- Stop Press


Diary of events

 

Films


Names


Film documentation

 

Links

 

L'association kinoglaz.fr




Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer,
Actress,
Cinematographer,
Production Designer,
Animator
 
Born 1990, USSR (Russia)
 
 

Yekaterina_2 FILIPPOVA

Екатерина_2 ФИЛИППОВА
Ekaterina_2 FILIPPOVA

Filmography (extracts)
 
Director
2017 - Trunky (Хоботёнок) [animation, 6 mn]
2016 - Goats (Козлы) [animation, 1 mn]
2015 - A bird (Птичка) [animation, 3 mn]
 
Writer
2017 - Trunky (Хоботёнок) by Yekaterina_2 FILIPPOVA [animation, 6 mn]
2016 - Goats (Козлы) by Yekaterina_2 FILIPPOVA [animation, 1 mn]
2015 - A bird (Птичка) by Yekaterina_2 FILIPPOVA [animation, 3 mn]
 
Actress
2017 - Trunky (Хоботёнок) by Yekaterina_2 FILIPPOVA [animation, 6 mn]
 
Cinematographer
2016 - Goats (Козлы) by Yekaterina_2 FILIPPOVA [animation, 1 mn]
 
Production Designer
2016 - Goats (Козлы) by Yekaterina_2 FILIPPOVA [animation, 1 mn]
2015 - A bird (Птичка) by Yekaterina_2 FILIPPOVA [animation, 3 mn]
 
Animator
2017 - Trunky (Хоботёнок) by Yekaterina_2 FILIPPOVA [animation, 6 mn]
2016 - Goats (Козлы) by Yekaterina_2 FILIPPOVA [animation, 1 mn]
2015 - A bird (Птичка) by Yekaterina_2 FILIPPOVA [animation, 3 mn]

Biography
No English biography available !
 
Née à Moscou en 1990.
En 2011 a Terminé l'Institut Slave International dans la spécialité "actrice de théâtre et de cinéma". Participe au laboratoire-studio d'Igor Yatsko du théâtre "Ecole de l'art dramatique". Depuis 2013 suit les cours de réalisation de dessins animés de l'Ecole-studio "Char".

Родилась в Москве в 1990 г.
В 2011 окончила Международный Славянском Институт. по специальности «актриса театра и кино». Участвует в лаборатории-студии Игоря Яцко в театре Школа Драматического искусства. С 2013 учится в Школе-студии «ШАР» на режиссера анимационного кино.

Your remarks