Kinoglaz

 

Diary of events

- Stop Press

On current release

Festivals

 

Films

DVDs

- Watch on line

Names

Articles

Production

History

Seminars


Bibliography


Ongoing events

 

Awards

Box office

 

Statistics

 

Partnerships

 

Site map

Links

Contacts


Search with Google    


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Titles and names in bold print contain more complete information
Director,
Writer,
Actress
 
Born 1988, USSR (Russia)
 
 

Paulina ANDREEVA

Паулина Олеговна АНДРЕЕВА
Paulina ANDREEVA

Filmography (extracts)
 
Director
2019 - I cry with you (Плачу с вами) [fiction, 16 mn]
 
Writer
2019 - I cry with you (Плачу с вами) by Paulina ANDREEVA [fiction, 16 mn]
2019 - The Golden City Stands (Есть город золотой) by Yevgeni SAGANDZHIEV [fiction, 13 mn]
 
Actress
2017 - Myths (Мифы) by Alexander MOLOCHNIKOV [fiction, full length film]
2017 - Better than us (Лучше, чем люди) by Andrei DZHUNKOVSKI [TV serial, 52 mn]

Biography
No English biography available !
 
Née le 12 octobre 1988 à Léningrad (Saint Pétersbourg).
Après le lycée est entrée à la faculté de journalisme de l'université de Saint Pétersbourg où elle a étudié 2 ans puis elle est partie à Moscou où elle est entrée à l'Ecole-studio du MKHAT (Théâtre d'Art de Moscou) qu'elle a terminée en 2011. La même année elle a été admise dans le groupe des stagiaires du Théâtre d'Art de Moscou A. Tchekhov.

Родилась 12 октября 1988 года в Ленинграде. После окончания школы поступила на факультет журналистики Санкт-Петербургского государственного университета, проучилась 2 года и уехала в Москву, где поступила в Школу-студию МХАТ.
В 2011 году окончила Школу-студию МХАТ (курс Р.Козака и Д.Брусникина).
В том же году была принята в стажерскую группу МХТ им. Чехова.
www.kino-teatr.ru

Your remarks